ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

  •     Αντικαταβολή 
  • Πληρωμή μέσω κάρτας 
  •   Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

(Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" παρακαλούμε όπως προβείτε στην κατάθεση προκειμένου να ολοκληρώσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας)

Τα προϊόντα τα δεσμεύουμε για εσάς μια εβδομάδα. Με το πέρασμα αυτής εάν δεν έχει γίνει η κατάθεση θα προχωρήσουμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας.


Προς εξυπηρέτησή σας, υπενθυμίζουμε τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς :


Συνεργαζόμενες τράπεζες 

  ALPHA BANK  IBAN : GR 2401 4077 4077 4002 00200 9457

ΕΘΝΙΚΗ IBAN : GR 1201 1052 8000 0052 80021 3937

    EUROBANK IBAN : GR 5402 6006 9000 0190 200482 718

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : MANIKAΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Για άμεση ενημέρωση μας μπορείτε να στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο : info@carpetstore.gr


ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

  Όσον αφορά τις υπηρεσίες καθαρισμού ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά για το ποσό πληρωμής των χαλιών και διαλέγει το τρόπο που θα πληρώσει ενημερώνοντας την εταιρία  
Ισχύον Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης αλλά και όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του squareshop.gr διέπονται και συμπληρώνονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το Νόμο, παύει να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Ευχαριστούμε.


Το  παρόν είναι ιδιωτικό  συμφωνητικό  μεταξύ της  εταιρίας  και του πελάτη,  οι οποίοι και αποδέχονται τους παραπάνω όρους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners) έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας ή χρεωστική κάρτα η οποία υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.