Πολιτική Επιστροφών

Σκοπός μας είναι να είστε πάντα ευχαριστημένοι από τις αγορές σας, τόσο από το φυσικό μας κατάστημα όσο και από το ηλεκτρονικό, γι αυτό το λόγο η ομάδα του carpetstore.gr είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή εντός 14 ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης/τιμολογίου.

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο από τα  προϊόντα της παραγγελίας σας, αυτό είναι εφικτό εντός 14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης/τιμολογίου σας (όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν φθορές). Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιστροφή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό έλεγχο του καταστήματος.

Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος που έχει αγοραστεί με τιμολόγιο το είδος προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής με τα στοιχεία στα οποία εκδόθηκε το αρχικό τιμολόγιο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος σας.


Το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται  ο πελάτης
Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην συσκευασία
η απόδειξη αγοράς

Το carpetstore.gr δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τα προϊόντα προς επιστροφή, έως ότου αυτά φτάσουν επιτυχώς πίσω στο κατάστημα μας.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την διαδικασία της επιστροφής των προϊόντων σας.