ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρίας courier και θα διευθετηθεί η παράδοσή του άμεσα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως με πρακτορείο μεταφορών λόγω βάρους και όγκου και για αυτό το λόγο δεν μπορεί να σταλεί με αντικαταβολή και courier. Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να διαλέξετε είτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είτε πληρωμή με κάρτα μέσω της πλατφόρμας μας. Τα Προϊόντα σε απόθεμα αποστέλλονται μετά τον έλεγχο της πληρωμής. Οι περιοχές εντός Αθηνών εξυπηρετούνται με δικά μας μέσα (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) και μπορείτε να πληρώσετε και με αντικαταβολή αν επιθυμείτε.

Για τις περιπτώσεις αποστολών σε Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές, επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.


Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00 και Σάββατο 08:00 – 18:00*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.